Само за около месец Димитър Евтимов се превърна в любимец на феновете на английския Мансфилд. 21-годишният вратар на Нотингам Форест е преотстъпен в близкия град, където играе през уикенда, а през седмицата тренира с колегите си от Форест.
 
Митко успя да стабилизира вратарския пост и през последните три мача Мансфилд записа две победи, а привлеченият през лятото швейцарски вратар Заша Щудер от Винтертур седна на пейката.
 
За много късо време 194-сантиметровият българин, заедно с една година по-възрастния си колега Райън Тафацоли, взе сърцата на феновете и те са предпочитани за интервюта от медиите, пише Проспорт.бг. Дори и днес двете момчета застанаха пред камерите преди мача срещу Карлайл през уикенда у дома на "Фийлд Мил граунд".

Това е трети сезон за младежкия национал в английския футбол. В края на юли той удължи договора си с Нотингам с две години. Карл Дарлоу, първият вратар на Форест, бе купен от Нюкасъл, но оставен за още година в родния си клуб.

Това доведе до решение Евтимов да се състезава, за да трупа игрова подготовка и да се настройва за титулярна позиция на вратата на временния лидер на Чемпиъншип.