Динамо (Москва) постигна първа победа за сезона под ръководството на новия си треньор Дан Петреску. В среща от шестия кръг на руската Премиер лига "синьо-белите" се наложиха трудно с 3:2 като гости над градският си съперник Локомотив.

На два пъти домакините успяваха да изравнят бързо, след като изоставаха в резултата, но след третото попадение във вратата на Дарио Крешич резултатът остана непроменен. А той беше открит от Кокорин в 12-ата минута. В 21-ата обаче Майкон отбеляза за 1:1, както завърши първата част.

След час игра Балаш Джуджак отново изведе динамовци напред, но Н'Дойе в 65-ата даде да разбере, че Локомотив не се предава. Само три по-късно обаче Джуджак намери Кристиан Нобоа и еквадорецът покачи на 3:2.

Резултат, който се запази до края на мача, за да донесе първи три точки на Динамо (Москва) през този сезон. До миналия кръг московчани имаха цели пет поражения. За водения от Славен Билич Локомотив пък това е второ. Преди изиграването на всички мачове от кръга Локомотив е с 10 точки на трето място, докато Динамо е вече с три на предпоследната 15-а позиция.