Спорният директор на Динамо (Загреб) Зоран Мамич изказа учудването си от решението на ЦСКА да съди Саид Хюсеинович, който през зимата преметна армейците. Футболистът, тогава собственост на ФК Сараево, дойде в България в края ня декември и обеща да подпише с “червените”, но в крайна сметка избра хърватския гранд. Няколко дни по-късно ЦСКА заведе дело срещу Хюсеинович.

"Доколкото знам ЦСКА са завели дело срещу Хюсеинович във ФИФА. Оттук нататък световната централа да решава кой е крив и кой е прав. Ние няма какво да направим. Привлякохме Саид Хюсеинович по правилата. Той нямаше сключен договор с друг клуб. Затова недоумявам какви са претенциите на ЦСКА. Ние сме доволни от трансфера на Хюсеинович", заяви Мамич.

"Истина е, че имахме интерес към треньора на Лудогорец Ивайло Петев. Той е един от най-обещаващите специалист от Източна Европа. Имахме интерес около мачовете между двата отбора, но не сме стигали до преговори. Сега Петев е затворена страница за нас, но кой знае - може в някакъв друг период името му отново да изплува", заяви още той.