Българският национал Валентин Антов има повод да се зарадва, тъй като италианският Болоня ще задължи Синиша Михайлович на треньорския пост. Именно сърбинът беше в основата на трансфера на Антов от ЦСКА на стадион „Ренато Дал`Ара“.

Както е известно, 20-годишният защитник премина в Болоня през зимата под наем с опция за откупуване. По всичко личи, че италианският клуб ще се възползва от клаузата и ще откупи правата на най-младия капитан в историята на ЦСКА.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Синиша Михайлович беше свързван сериозно с овакантения треньорски пост на Лацио, след като Симоне Индзаги предпочете офертата на Интер. Директорът на Болоня Валтер Сабатини снощи категорично обяви, че Михайлович ще остане начело на отбора, след като вчера треньорът е имал среща с управата.

Имаше информации, че Синиша Михайлович може да напусне Болоня, тъй като не е доволен от трансферната политика на клубното ръководство.

„Радваме се, че Синиша ще остане начело на отбора и през следващия сезон. Сигурни сме, че и той е щастлив да остане и да изпълни договора си с клуба“, заяви Сабатини за новинарската агенция „Adnkronos“.