ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Франк Лампард може да се завърне към треньорската професия, тъй като отново е спряган с нов отбор. Става въпрос за Бристол Сити, който е част от Чемпиъншип.

Загубата от Кардиф доведе до уволнението на Найджъл Пиърсън. Бристол Сити има 5 победи от 14 мача и е едва 15-и във временното класиране.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Точно преди месец Лампард бе свързан с шотландския гранд Рейнджърс, но там на горещия стол седна Филип Клеман.

45-годишната легенда на Уест Хям, Челси и английския футбол е без работа, след като си тръгна от „Стамфорд Бридж“ през лятото. Тогава той временно бе начело на тима и отново се провали. Същата работа беше и при първия му престой в Челси. Лампард бе уникален футболист - един от най-великите в цялата история на Острова, но е далеч от истината в треньорската професия. Престоят му в Евертън е доказателство за това.

Мениджърската му кариера започна горе-долу добре, когато беше в първодивизионния Дарби Каунти. В крайна сметка обаче Лампард не успя да вкара „овните“ в елита. Ето че сега той отново иска да се захване със задача, която му е непосилна. 

В някои английски медии се твърди, че Лампард и агентът му сами са се предложили както на Рейнджърс, така и сега на Бристол Сити.