Българският нападател Валери Домовчийски не го чака светло бъдеще в Херта. Причината е, че бившият играч на Левски от известно време е недолюбван от треньора Фридхелм Функел, който дори изявил желание да се раздели с играча, разбра БЛИЦ.

Напоследък специалистът често повишавал тон на Домо по време на тренировките. Функел тотално бил разочарован от Домо, който и днес бе оставен извън групата на Херта при убедителната победа с 3:0 като гост на Фрайбург.

"Какъв нападател си като още не си вкарал гол от началото на сезона, стягай се", викал Функел на 23-годишния нападател, който заради слабата си форма не бе повикан и от Станимир Стоилов за предстоящата на 3 март контрола с Полша.

От началото на сезона Валери взе участие в 13 от срещите на Херта във всички надпревари, но така и не успя да порази вратата на противника. Функел изявил желание пред ръководството на клуба Домовчийски да бъде пратен под наем в друг отбор. В тима от Берлин Валери засега не може да се пребори с конкурентите си в атака Рафаел, Теофанис Гекас и Адриан Рамос. Договорът на юношата на Левски с Херта е до лятото на 2012 година. /БЛИЦ