Българският нападател на Херта Валери Домовчийски е резервата с най-много появи в игра през изминалия сезон в Бундеслигата. Българинът е влизал като смяна в 25 мача и на три пъти се е отплатил с гол за доверието на треньора си Люсиен Фавър. Домо се разписа във вратите на Хановер (3:0), Хамбургер (2:1) и Карлсруе (4:0). И трите попадения на бившия играч на Левски са вкарани в домакински мачове.

На второ място е бившият германски национал Оливер Ньовил, който през сезона е влизал в игра като смяна в 22 мача. Трети с 20 мача като резерва е друг футболист, обличал екипа на Бундестима - Тим Боровски от Байерн. Четвърти е също играч от "маншафта" - Жералд Асамоа, който се е появявал като смяна в 19 мача на Шалке 04.

Футболистите, които най-често са били заменяни през сезона, са нападателят на Борусия (Дортмунд) Нелсон Валдес и Фабрис Ерет от Кьолн, които са напускали терена преди края на мача в 19 случая. Второто място с 18 мача се дели от четирима играчи - Рафаел от Херта, Швайнщайгер от Байерн, Хелмес от Леверкузен и Гентнер от Волфсбург. На шестото място в тази класация е българският национал Станислав Ангелов, който е бил заменян в 12 случая. Пелето дели тази позиция с още 7 играчи./БЛИЦ