Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Михаел Цорк коментира появилите се слухове за връщане на Марио Гьотце от Байерн като част от евентуална сделка за искания от баварците Илкай Гюндоган.

„За първи път чувам за това. Трансферирахме Марио за много висока цена в Байерн и той е техен играч”, сподели 52-годишният Цорг в телевизионното предаване Sky90.

Гьотце премина от Борусия (Дортмунд) в Байерн през лятото на 2013 година за 37 милиона евро. Името на 22-годишния халф обаче бе свързано със спекулация за бартер между вестфалците и баварците.

В същото време Цорк не изключи възможността за бъдещо завръщане на треньора Юрген Клоп, който вече обяви, че ще напусне клуба след края на този сезон.

„Защо не. Не сега в близко бъдеще, но Юрген е сравнително млад треньор и защо да не се завърне в Борусия (Дортмунд)”, подчерта Цорк, който коментира и бъдещето на бранителя Матс Хумелс, чието име е свързвано с Манчестър Юнайтед.

„Матс има договор до 2017 година и ако зависи от нас, ще остана още по-дълго. Естествено, че планираме бъдещето си с него”, завърши директорът.