Георги Христов игра цял мач за Тампа Бей Роудис и получи жълт картон при победата с 4:3 като гост на Каролина РейлХоукс. Двубоят бе от шестия кръг на есенния дял на Северно-американската сокър лига (НАСЛ).

С голове на Уокър и Мкандавиър в 3-ата и 10-ата минута гостите от Флорида дръпнаха комфортно с 2:0. Но в самото на втората част начало Зак Шилавски и Енцо Мкосана възстановиха равенството - 2:2. Лъки Мкосана обаче в 77-ата бе намерен чудесно от Рикардо Морис и отново изведе Тампа Бей напред. Седем по-късно Роудис вече водеше с 4:2 благодарение на Дарел Ръсел.

Домакините все пак върнаха едно попадение четири минути преди края. Дани Берера шутира, топката се отклони от тялото на Родригес и влезе във вратата. Гол за 3:4, който се оказа последен в двубоя.

Успехът в събота вечер може да се каже, че бе и подарък за капитана на Тампа Бей Роудис Франки Санфилипо, който маркира с победа своя мач №100 за клуба.

Благодарение на трите точки тимът на Христов заема вече третото място от есенното класиране с 9 точки. Иначе в комбинираното е с актив от 19 т. на шестата позиция.