Уволнение и оставка разтърсиха сръбския шампион Партизан, където играе българският национал Иван Иванов. Изпълнителният директор Младен Кръстаич бе освободен заради ранното отпадане на тима от евротурнирите през август и заради конфликт с президента Драган Джурич през миналата седмица.
 
Треньорът Александар Станоевич обяви, че ще подаде оставката си в подкрепа на Кръстаич, след като се върне от ваканцията си. Пред радио “Б92” специалистът заяви, че по-късно днес ще даде пресконференция и вече може да бъде считан за бивш наставник на “черно-белите”.
 
Джурич отправи критики съм Станоевич и Кръстаич заради отпадането на “гробарите” от Шамрок Роувърс в плейофите на Лига Европа. Бившият сръбски национал обаче му отвърна през миналата седмица, като обвини президента, че не е постъпил по най-добрия начин с приходите от продажбата на някои от талантите на клуба.
 
Сръбският шампионат се подновява на 3 март, когато Партизан, преследващ рекордна пета поредна титла, гостува на новака в елита Нови Пазар.