Нападателят на Галатасарай Дидие Дрогба обяви, че турският първенец може да изненада Реал (Мадрид) в утрешния мач между двата тима в Шампионската лига.
 
Двата тима играха един срещу друг и през пролетта, когато се срещнаха на 1/4-финалите на турнира. Галатасарай тогава записа домакински успех с 3:2, но отпадна с общ резултат 3:5. Дрогба вярва, че сега „Джим Бом“ може да повтори успеха си от пролетта.
 
„Разполагаме с невероятни фенове, които могат да уплашат всеки съперник. През пролетта играчите на Реал (Мадрид) бяха шокирани и признаха, че феновете на Галатасарай са страхотни. Надявам се утре да ни подкрепят по същия начин, а ние ще опитаме отново да ги изненадаме“, заяви Дрогба.
 
„Трудно ще бъде да постигнем победа, но се надявам на добър резултат. Реал (Мадрид) е велик клуб с невероятни играчи, но футболът се играе на терена, където сме 11 срещу 11. Ако гледаш нашата група, където са още Ювентус и ФК Копенхаген, можеш да кажеш, че ние ще завършим трети или четвърти, но всичко може да се случи“, заяви нападателят.