ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Дъщерята на Пеле - Кели Насименто, разказа трогателна история за баща ѝ и Лионел Меси. Наследничката на Краля на футбола бе в Париж за церемонията на ФИФА по връчването на наградите The Best, където баща ѝ бе почетен, след като си отиде от този свят в края на декември миналата година. Тя не успяла лично да се срещне с Меси, но е изпратила съобщение по съпругата му Антонела, а след това разказа за посланието в социалните мрежи. 

Кели споделя, че въпреки враждата между Бразилия и Аржентина баща ѝ е искал "гаучосите" да спечелят Световното първенство в Катар, след като сънародниците му отпаднаха от Хърватия. 

"Това е красивата и грациозна Антонела Рокуцо, съпругата на Меси. Нямах възможност да се срещна с Меси, така че когато я намерих на това вълшебно място на всяко парти (женската тоалетна), му изпратих съобщение.

Когато Бразилия загуби от Хърватия, баща ми вече се влошаваше. Всички искаха Бразилия да спечели тази купа за баща ми!

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Но баща ми разбираше футбола по-добре от повечето. Той винаги е казвал, че обича тази красива игра, защото всеки може да спечели. 

След загубата на Бразилия, всеки един човек, който влизаше в тази болнична стая (цял ден и всеки ден до финала!!) казваше: „Какво става, Пеле? Сега кой какво? Разбира се, Аржентина НЕ!!”

И той им казваше: „Аржентина, да! Тази купа трябва да отиде в Южна Америка и Меси я заслужава”.

Всички изпадаха в ужас и казваха: "Какво?! Аржентина?!"

Той отговаряше кратко: "Да, Меси го заслужава."

Той вече не можеше да гледа телевизия на финала, но разбра, че Аржентина спечели и Меси успя да вдигне купата и беше щастлив.
Да живее футболът", написа Кели в Инстаграм под снимката си със съпругата на Меси.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК