ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Българските футболисти Николай Димитров и Даниел Златков са пред договор с втородивизионния турски Болуспор, разбра БЛИЦ.

25-годишният халф и 24-годишният бранител в момента са в град Болу и преговарят с клуба. Вече са постигнати принципни споразумения и се очаква още тази вечер Златков и Хичо да подпишат договорите си.
 
„През миналия сезон играх срещу Болуспор и познавам техните отдадени фенове. Дойдох в Болу, за да преговарям с ръководството за свой трансфер“, призна бившият играч на "Левски" Николай Димитров.
 
„За първи път съм в Болу. Преди да дойда тук говорих с мои приятели, които са запознати с турския футбол. Поинтересувах се и от представянето на Болуспор. Преговарям с клуба. Ще видим дали през следващия сезон ще играя за него“, коментира Златков.

През пролетния полусезон Николай Димитров игра за друг втородивизионен турски клуб – Самсунспор, като преди това беше част от елитния Касъмпаша.
 
Даниел Златков през последните две години беше в Славия, но в момента е свободен агент, след като договорът му с „белите“ изтече.