Двама късметлии от частните клиенти на А1 ще гледат финала на UEFA Champions League на живо на 10 юни тази година. Благодарение на ексклузивното партньорство с един от официалните спонсори на UEFA Champions League Final, Mastercard®, A1 предоставя безценни възможности на своите клиенти. Първата от кампаниите ще продължи до 15 април 2023 г., а втората е на разположение до 16 април 2023 г. Тази година финалът на Шампионската лига ще се проведе на 10 юни.

Първата от инициативите ще даде уникалната възможност едно българско дете да стане талисман на отборите, които ще се срещнат във финала на UEFA Champions League Final. Малкият победител ще има честта да придружи един от най-известните футболисти в света преди началото на финала. Инициативата е специално предназначена за членовете на A1 клуб, които желаят да присъстват на едно от най-големите спортни събития тази година заедно с детето си. За да участват в томболата, членовете на A1 клуб трябва да попълнят регистрационна форма на специалната страница за инициативата до 15 април 2023 г. и да включат и отговора на въпроса „Какво е безценно за теб?“.

Втората специална възможност, която ще продължи до 16 април 2023 г., е насочена към частните клиенти, които са заплатили месечната си фактура онлайн през Моят А1. Тези от тях, които са направили трансакцията със своята Mastercard® карта, издадена преди старта на инициативата, могат да спечелят два билета за безценното изживяване да гледат UEFA Champions League Final на живо на стадиона. Победителят в лотарията ще пътува до локацията и обратно, и ще ползва настаняване там за сметка на организаторите. За да могат да участват в томболата, потребителите трябва да са настоящи абонати на А1.

Двете инициативи, които А1 предлага на своите частни клиенти, са част от ексклузивно партньорство с Mastercard®. Това е едно от многообразните партньорства, които A1 прави, за да осигури стойностни възможности на членовете на A1 клуб. Компанията подкрепя дигиталния начин на живот и непрекъснато развива своята платформа за самообслужване Моят А1, която предлага възможности на клиентите да контролират всички услуги, да проследяват потреблението си, да заплащат месечните си фактури и много други.