Италианският шампион Ювентус обяви официално, че защитникът Алекс Сандро и халфът Хуан Куадрадо са заразени коронавирус.

Левият бек Сандро игра 83 минути при успеха на "бианконерите" срещу Удинезе с 4:1 в неделя вечер, но е имал симптоми на заразата и затова е бил тестван. 29-годишният бразилски национал вече е под изолация, а от италианския шампион в непрестанен контакт със здравните органи. Джанлука Фработа замени Алекс Сандро в последните минути на мача срещу "фриуланите" на „Алианц Стейдиъм”.

Кудрадо пък не бе в групата за мача с Удинезе. 32-годишният колумбийски национал е асимптоматичен, но също е поставен под изолация.

Междувременно ръководството на Ювентус реши да отложи за утре сутринта заминаването на отбора за Милано. "Бианконерите" гостуват на Милан в мач от Серия А утре от 21:45 часа и по предварителна програма трябваше да пътуват днес. В Торино се опасяват, че може да има и други заразени с коронавирус в отбора след положителните проби, които Алекс Сандро и Хуан Куадрадо дадоха. Затова всички ще бъдат подложени на нови тестове и едва след излизането на резултатите ще стане ясно кои играчи ще пътуват за Милано.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ "А"