До края на сезона в английската Висша лига остават четири уикенда и WINBET разнообразява офертите си за почитателите на футбола с марка Албион. За разлика от обичайния им вид тази седмица Специалните залози за Премиършип предлагат двойни възможности за голове, корнери и картони.

Специалните пазари за Висшата лига на Англия от WINBET са в платформата winbet.bg -- > секция Спорт -- > Висша лига Специални.

Статистиката говори в полза на корнерите тази седмица

Последният кръг в Премиършип бе непълен, тъй като заради фенските циркове край и на „Олд Трафорд” мачът Манчестър Юнайтед – Ливърпул не се игра. Но и без него сушата в нападение лъсна. Тотнъм единствени вкараха повече от два гола, а общият брой от 22 гола в девет мача смъкна средната успеваемост на кръг до 25.93. Тази седмица WINBET дава двойна оферта за голове – „Над 25.5 гола” при коефициент 1.80 и „Над 29.5 гола” при коефициент 3.00. При избора на залог обаче не забравяйте, че Ливърпул играят на „Анфийлд”, където са се разписали общо четири пъти в девет мача през 2021-а. А и в репетицията за финала в Шампионската лига Манчестър Сити – Челси двата съперника трудно ще се открият и докарат нещата до водопад от попадения.

Корнерите продължават да присъстват стабилно кръг след кръг и в 33-ия бяха изпълнени 89 ъглови удара в девет двубоя, което е точно нормата от началото на сезона. При 9.9 средно на мач, WINBET предлага „Над 97.5 корнера” за 1.50 и „Над 101.5 корнера” за 2.10. Вторият залог на пръв поглед изглежда сложен за постигане, но само преди два кръга бяха регистрирани 106, а средната успеваемост за предходния месец надмина 10.2 на мач.

С картоните положението е по-деликатно. Миналата седмица предложи цели два червени, с което общият им брой за сезона стана 43, но пък жълтите се оказаха кът – всичко на всичко 19. Така средните стойности са вече 29.64 жълти и 1.28 червени средно на кръг. Тази седмица WINBET дава 2.20 за „Над 30.5 картона” и 3.20 за над „Над 33.3 картона”. Проблемът тук може да дойде от съдийските наряди. От лидерите по следене на дисциплината, Пол Тиърни (4.00 на мач) ще отговаря за VAR, докато Крейг Поусън (3.84 на мач) е предвиден за четвърти съдия в два мача.

За феновете на английският футбол е и специалният турнир WINBET Open Premier League, който ще продължи до края на първенството във Висшата лига на Англия на 1 юни 2021 г. и е с общ награден фонд 55 555 лв. В турнира автоматично участват всички потребители на платформата winbet.bg, които поставят единични залози за мач от Премиършип, без ограничение за размера и броя на залозите или коефициентите, при които са поставени. Участниците печелят точки в зависимост от нетната печалба, реализирана от техните залози за всеки отделен мач, с които участват в класиранията на потребителите за съответния мач и, респективно, за месечното и генералното класиране в турнира. Голямата награда за класираният на първо място в турнира играч е 5 555 лв.

*Коефициентите са валидни към 4:00 ч. на 7 май 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!