ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Иранецът Реза Парастеш, който прилича на Лионел Меси, се обърна към социалните медии, за да отрече твърденията, че е подмамил 23 жени да спят с него. Той беше обвинен преди няколко години, че се е представял за суперзвездата на Аржентина, за да вкарва жени в леглото си. След скорошното преминаване на Меси в американския тим Интер (Маями), новината отново обиколи социалните медии.

Парастеш за пореден път отрече всички твърдения с публикация в профила си в Instagram, в която написа: „Здравейте приятели, в социалните медии се разпространява фалшива новина за мен, че съм спал с 23 жени, защото са ме помислили за Лионел Меси. Моля, не си играйте с репутацията и доверието на хората. Всички сме наясно с факта, че ако това наистина се случи на някого, ще има обвинения и това ще доведе до наказателно преследване. Това би било катастрофа и бедствие от международен мащаб. Ако тази новина беше вярна, щях да бъда в момента в затвора. Не вярвайте, не е вярно. Ще направя всичко, за да се боря с това законно и името ми да бъде изчистено. Новината се разпространява в мюсюлманските страни и е катастрофа. Тормозят ме силно от цял свят. Семейството ми също ме тормозеше, но атаката на хората беше по-въздействаща“.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Няма човек на планетата, който да не иска да играе футбол като Меси, но да изглеждаш като него може да е по-скоро проклятие, отколкото благословия, както установява иранецът. Парастеш има близо 700 хиляди фенове в Instagram и често се снима като суперзвездата на Аржентина, публикувайки и снимки на човека, на когото прилича.

Меси влезе в заглавията през последните няколко седмици, след като беше потвърдено, че ще напусне Пари Сен Жермен в края на юни. Седемкратният носител на "Златната топка" напуска Европа, след като подписа с клуба от МЛС Интер (Маями), който е собственост на бившия играч на Англия и Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!