Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард коментира драматичната победа с 3:2 при гостуването на КПР в мач от 8-ия кръг на Висшата лига. Срещата ще се запомни с двата автогола на домакините и четирите късни попадения, като три от тях паднаха след 90-ата минута.

Както е известно, английският гранд е съперник на нашия Лудогорец в Шампионската лига. "Искахме да дойдем тук и да контролираме мача, а не го направихме. Взехме трите точки и затова трябва да си тръгнем щастливи, но трябва да се считаме за късметлии. Дадохме прекалено много шансове на Куинс Парк през първата част, но останахме в мача. Създадохме им и някои проблеми, но от наша гледна точка ако искаме да завършим в топ 4, трябва да играем по-добре като гости. Ако играем така, няма да спечелим много мачове навън, предупреди Джерард.

- Балотели трябва да продължи да работи здраво и да стои здраво стъпил на земята. Като играе с играчи като Коутиньо, Стърлинг и Хендерсън положения за гол няма да му липсват. Рахим Стърлинг беше великолепен. Медиите и феновете трябва да подкрепят това момче, защото той ще стане най-добрият английски футболист."