Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард е убеден, че връща старата си форма и ще може отново да се радва на повече подкрепа от феновете на мърсисайдци.

„Имах доста различни емоции през този сезон. Направих няколко забележителни рекорда за моя клуб и за моята родина. Изиграх мач номер 600 за Ливърпул и мач номер 100 за Англия. Остана обаче един горчив вкус, заради представянето ни в лигата", сподели Джерард.

"Моята форма също не е такава, каквато искам да бъде. Играх добре в някои мачове, но бях разочарован от себе си в други двубои, така че не съм доволен от головата си сметка в момента. Хората те гледат по друг начин, когато бележиш голове", добави 32-годишният халф.

"Мисля, че се доближавам до старата си форма и хората отново ще започнат да говорят за това, че се е завърнал старият Стивън Джерард. Отново изпитват това хубаво чувство, когато изляза на терена. Вярвам, че в края на сезона ще бъда доволен от себе си и от отбора, защото моето мнение е, че ние ще завършим подобаващо тази кампания", завърши легендата на Ливърпул.