Жауме Маркет и Кот, по-известен като Джими Джъмп, обяви следващата си цел. Испанецът, който често нахлува на терена на различни спортни събития, ще стори същото и на предстоящото в понеделник “Ел Класико”.
 
Според в. “Марка” 34-годишният Джими Джъмп ще опита да пробие охраната на дербито между Барселона и Реал (Мадрид). Той има за цел да постави традиционната си червена шапка на главата на Жозе Моуриньо. Ако не успее да стори това, Жауме има резервен избор – Кристиано Роналдо.
 
Най-известното изпълнение на Джими Джъмп през тази година бяха появата му на “Сокър Сити” в Йоханесбург преди финала на Мондиал 2010. Той се опита да постави червената шапка върху световната купа. През май пък дори си проби път до сцената на конкурса “Евровизия” в Осло.
 
Жауме Маркет и Кот се е появявал на финал на “Ролан Гарос”, преди старта на състезание от Формула 1, баскетболни и ръгби срещи, както и много футболни мачове. На финала на Евро 2004 между Португалия и Гърция закичи със знаме на Барселона Луиш Фиго./БЛИЦ