Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че се надява за следващия сезон мениджър на тим да бъде назначен един из между Марк Хюз и Гуус Хидинк. Според бранителят това са най-добрите варианти за този пост след уволнението на Карло Анчелоти.

"В момента има прекалено много спекулации. Тъжно ми е, че Каро си тръгна. Чакаме да видим какво ще бъде решението на клуба. Има много мениджъри, чиито имена са свързвани с Челси. Познавам Марк Хюз и неговия екип. Те пък познават добре клуба и знаят какво означава той за феновете. Така че, ако той наистина е вариант за Челси, би бил посрещнат добре от играчите”, заяви Тери.

„Чувствахме се много добре във времето, когато Хидинк ръководеше отбора. Бяхме заедно 4-5 месеца, стигнахме до "Уембли" и спечелихме ФА къп, така че и той е добре дошъл. Решението обаче не е в ръцете на играчите", добави централният защитник.

Тери, който е и капитанът на националния отбор на Англия, коментира и италианския селекционер на „Трите лъва” Фабио Капело. "С всеки изминал ден отношенията между играчите и треньора стават по-добри. Вече го познаваме напълно и знаем какво иска от нас. Мисля, че се намираме в най-добрия си период заедно", каза Джон Тери. /БЛИЦ