Мениджърът на Уест Хем Джанфранко Дзола е убеден, че новият наставник на Челси Карло Анчелоти ще донесе успех на лондончани и дори е способен да сложи край на хегемонията на шампиона Манчестър Юнайтед.

"За Карло това е възможност да започне нещо ново. Той ще има огромна мотивация и със своите качества и с потенциала на Челси, може се справи много добре. Той може да прекъсне доминацията на Манчестър Юнайтед и да направи Висшата лига по-интересна", заяви пред "Гадзета дело Спорт" бившият съотборник на Христо Стоичков в Парма.

Бившата звезда на Челси коментира и първия си сезон в Премиър Лийг като мениджър. "Първият ми сезон в Англия бе много добър. След някои трудности в началото, отборът заигра по-силно и завършихме сезона на 8-о място". 42-годишният италианец добави, че се е опитал да привлече на "Ъптън Парк" младия нападател на Интер Марио Балотели, но не е сполучил. "Опитах всичко, за да подпишем с Марио Балотели през януари, защото той не намираше място в състава на Интер. Не се получи. Луис Хименес? Той е едно от тези момчета, които играят футбола, който аз харесвам. В Англия не е лесно да се картотекират играчи извън ЕС, но предполагам, че този проблем може да бъде разрешен"./БЛИЦ