Италианският мениджър на Уест Хям Джанфранко Дзола се противопостави на действията на новите собственици на лондонския клуб, като обяви, че работят без да се консултират с него. Това със сигурност ще доведе до нови проблеми за Дейвид Голд и Дейвид Съливан, които още от самото си влизане в Уест Хям не се разбират особено много с феновете на клуба. Както е известно, преди два дни Съливан обяви, че шефовете ще разгледат оферти за всички играчи на "чуковете" с изключение на Скот Паркър. Освен това те вече отправиха и оферта за халфа на Уест Бромич Греъм Доранс. Според Дзола всички тези действия на двамата не са съгласувани с него.

"Разбрах за всичко това от вестниците. Беше много голяма изненада за мен. Знам, че Греъм Доранс е добър футболист и прави още по-добър сезон, но нямах идея, че се интересуваме от него. Добър е, но не съм готов да кажа дали в момента той влиза в плановете ми за следващия сезон. Определено знам, че ако бях на мястото на Марк Нобъл, Робърт Грийн или Валон Бехрами, нямаше да ми е приятно да чуя, че ме обявяват за продан. Аз като мениджър, не знаех за това. Не е приятно, но това е начинът, по който се случват нещата в клуба сега. Бях изненадван толкова много пъти тази година - така че не се изненадвам, че отново ме изненадват", каза с усмивка на уста дребничкият италианец.

Преди няколко дни медиите на Острова съобщиха, че Дзола твърдо напуска "Ъптън Парк", а най-вероятен негов заместник е Аврам Грант./БЛИЦ