Един човек е убит, а трима са настанени в болница със сериозни наранявания, след като фенове на Коринтианс и Палмейрас са се сбили в Сао Пауло.
 
21-годишният Андре Алвес е убит с изстрел в главата по време на мелето, в което са участвали около 500 души. Единият от настанените в болницата е прострелян в хълбока и е бил опериран. Нараняванията на другите двама не са известни. Трима души са получили медицинска помощ и са напуснали клиниката.
 
Според свидетел Алвес е бил част от група фенове на Палмейрас, която е попаднала в засада на привърженици на Коринтианс в северната част на Сао Пауло. Ултрасите са се били с метални и дървени пръти, както и с камъни. Полицията е използвала сълзотворен газ и гумени куршуми, за да разпръсне тълпата.
 
Четирима души са арестувани, но не е ясно дали сред тях има заподозрян за убийството на Андре Алвес. Полицията разследва информация, че сбиването е било предварително уговорено в социалните мрежи.
 
Преди година привърженик на Коринтианс беше убит от фенове на Палмейрас преди мач между двата тима. Нямаше арестуван по случая.
 
Коринтианс спечели вчерашния мач с 2:1 и сложи край на серията на Палмейрас от 21 мача без загуба. На стадиона е имало и други инциденти, но няма данни за ранени.
 
Воденият от Луис Фелипе Сколари Палмейрас откри резултата в 18-ата минута, когато Маркос Асунсао се разписа с далечен удар. Коринтианс отговори с две попадения в началото на второто полувреме. Паулиньо изравни в 50-ата минута, а Марсио Араужо си вкара автогол две минути по-късно.
 
Сао Пауло излезе начело в шампионата Паулиста след успех с 1:0 над Мирасол. Седмата поредна победа на тима дойде след гол на защитника Родолфо в 64-ата минута. Сао Пауло има 34 точки след 15 мача. Със същия актив, но с по-лоша голова разлика, е Коринтианс. Палмейрас е с 32 т., две повече от Сантос. Първите 8 отбора се класират за плейофите.