Райън Гигс преди две седмици беше в България и начело на националния отбор на Уелс постигна победа с 1:0, но в неделя се е озовал на противоположния полюс на емоциите. Според в. „Сън“, 46-годишната легенда на Манчестър Юнайтед е бил арестуван.

Задържането на Гигс е станало след сигнал за нападение над приятелката му Кейт Гревил. Твърди се, че той е набил гаджето си. Полицейски патрул е пристигнал пред дома на известния уелсец в Уорсли малко след 22:00 часа в неделя. Това е станало само броени часове, след като Райън Гигс беше в Манчестър за мача между „червените дяволи“ и Арсенал (0:1).

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

“Наш екип беше извикан в 22:05 часа заради съобщение за нарушаване на реда. Жена на около 30 години е с леки наранявания, но не е поискала медицинска помощ. 46-годишен мъж е арестуван по подозрение за нападение. След проведения разпит, той е освободен под гаранция. Разследването продължава“, твърди официалното съобщение от полицията.

В понеделник след обяд Райън Гигс отново е бил разпит в полицейското управление. След няколкочасов престой в участъка, той се е прибрал у дома си зад волана на черен Мерцедес.