Асът на Ювентус Кристиано Роналдо си създаде проблеми, след като реши да излезе за кратко от имението си на остров Мадейра и да тренира на терена на местния тим Насионал. Полицаите обаче го подгониха и нагледно показаха, че дори и звезда от неговия ранг трябва да се съобразява с мерките за социални изолация заради пандемията от COVID-19.
 
Папараци дори заснеха Роналдо как тренира на футболното игрище в Мадейра. Синът му Кристиано-младши също рита с татко си. На терена има и други трениращи.

С тези си действия Роналдо ядоса правителството на Португалия.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Органите на реда му направили забележка, както и на всички останали граждани, които трябва да си стоят максимално дълго време по домовете, така че да бъде ограничено разпространението на заразата. Появата на полицаите на терена преждевременно прекъснала тренировката на Кристиано.

Припомняме, че голямата звезда на световния футбол се прибра в родината си малко преди Италия да бъде блокирана, за да бъде до майка си, която получи инсулт, но вече е добре. Очаква се другата седмица Роналдо отново да се насочи към Торино и след като стои две седмици под карантина, да поднови тренировки с Ювентус. В Серия "А" се надяват, че сезонът може да бъде подновен в края на май или началото на юни.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!