ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Израел и Швейцария завършиха при 1:1 в среща от 8-ия кръг на квалификациите в група “I”, играна в Унгария заради военния конфликт в Ивицата Газа.

Гостите от Швейцария откриха резултата в края на първото полувреме. Рубен Варгас засече центриране с глава в 36-ата минута и прати топката във вратата, пазена от Омри Глазер.

"Кръстоносците" можеха да се оттеглят с по-комфортен аванс на почивката, но второ попадение на Рубен Варгас беше отменено заради нарушение в атака.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

През второто полувреме символичните домакини продължиха да показват най-доброто от себе си, докато техните съперници в последния четвърт час просто доиграваха срещата.

Така две минути преди края на редовното време Израел изравни. Шон Вайсман засече центриране дълбоко в наказателното поле и прати топката в горния десен ъгъл за крайното 1:1 в 88-ата минута.

Швейцария доигра срещата с десет човека, след като директен червен картон получи Едимилсон Фернадес в четвъртата минута от добавеното време.

Интригата в група I се запази последните два кръга от квалификациите, макар швейцарците да остават фаворит с равен брой точки с Румъния и с 4 повече от Израел.