Страшен скандал разтърси футбола в Северна Македония. Двамата играчи на шампиона Шкупи са били пребити в дискотека само два дни преди важния мач срещу Динамо (Загреб) от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Според „Спорт Медия“, Съндей Адетунджи и Фаустин Сенгхар са били в едно от най-известните нощни заведения в Скопие в събота срещу неделя.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Нигериецът Адетунджи и сенегалецът Сенгхар са били пияни и са се държали доста неприлично с жени в дискотеката. Това е наложило намесата на охранителите, които са пребили двамата футболисти.

Африканците се появили с превръзки и синини на неделната тренировка на Шкупи. От клуба обявиха, че двамата ще пътуват за Загреб за утрешния мач срещу Динамо, въпреки че са нарушили вътрешния правилник и са били извън домовете си след 22:00 часа.

Както е известно, Шкупи е вероятен съперник на Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. За целта първо "орлите" трябва да елиминират Шамрок Роувърс, а скопският тим да отстрани хърватския гранд.