ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Привържениците на Динамо (Загреб) предизвикаха луд екшън в Париж преди двубоя с местния ПСЖ от Шампионската лига. Мачът от Група "А" стартира в 21:45 часа тази вечер, а вече на няколко пъти агитки на двата клуба се спречкаха по улиците на френската столица, като хърватите за пореден път демонстрираха, че не си поплюват. Именно заради тях парижката полиция е на крак, а вече са задържани около 80 ултраси.

Министерството на вътрешните работи на Франция дори взе решение да забрани на хърватски запалянковци да пътуват до Париж в периода от полунощ на 6 ноември до средата на деня на 7-и.

3_6.jpgСнощи в района на площад "Бастилия" е имало сблъсък между привърженици на ПСЖ и Динамо (Загреб). Пристигналите на мястото полицаи са констатирали, че боят е имал доста жесток характер. В резултат на екшъна един хърватски запалянко е получил сериозни травми и спешно е бил откаран в болница. Задържани са били 24 души, повечето от които - хървати. Наложило се е дори полицаите да стрелят във въздуха, за да сплашват развилнелите се агитки.

Мачът тази вечер на “Парк де Пренс” и е с повишени мерки за сигурност.

 
Всичко за груповата фаза на Шампионската лига – ТУК
Всичко за сезон 2012/13 на Шампионската лига - ТУК