Димитър Бербатов е имал продължителен разговор по телефона с Жозе Моуриньо, научи БЛИЦ СПОРТ от достоверни източници. Двамата са се чули вчера по обяд. За какво обаче са си говорили, поне на този етап остава загадка.

Едно е сигурно – категорично не е ставало въпрос за завръщане на Бербатов в Манчестър Юнайтед. Бербо ще навърши в края на януари 36 години и много добре си дава сметка, че вече е невъзможно да бъде отново футболист на „червените дяволи””. Още повече, че той не е във форма за тим от ранга на Юнайтед, защото не е играл професионален футбол от пролетта, когато напусна гръцкия ПАОК.

Не е изключено Бербатов да е говорил с мениджъра на Манчестър Юнайтед във връзка с благотворителния мач, който организира заедно със Стилиян Петров и за който БЛИЦ СПОРТ вече писа.

„Не гадайте, няма да налучкате. Възможно е да са говорили за благотворителния двубой, но основната тема на разговор е била друга”, лаконични бяха нашите източници.

БЛИЦ СПОРТ научи още нещо, свързано с Бербатов. Митко е в полезрението на бившия си тим Фулъм. Там мениджър е екстреньорът на Левски Славиша Йоканович. Лондонският тим в момента е част от второто ниво на английския футбол – Чемпиъншип.
ЯВОР ЯСЕНОВ/БЛИЦ СПОРТ 
ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!