ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Интер Маями показа, че може да се справя успешно и без помощта на звездата си Лионел Меси, който е ангажиран с националния отбор на Аржентина за световните квалификации в зона Южна Америка.

Еквадорският нападател Леонардо Кампана се превърна в герой за „чаплите“. Той реализира два гола при домакинската победа с 3:2 над Спортинг Канзас Сити в МЛС и феновете забравиха за отсъствието на Меси.

Мачът не започна добре за Интер Маями, тъй като гостите откриха резултата още в деветата минута след попадение на Даниел Шалой. Четвърт час по-късно 23-годишният Кампана изравни с точно изпълнение на дузпа.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Точно преди почивката той реализира втория си гол в мача, възползвайки се от асистенция на американския национал ДеАндре Йедлин, а тимът му направи обрат в резултата.

След един час игра Интер Маями реализира трето попадение във вратата на гостите. Негов автор беше аржентинецът Факундо Фариас, който оползотвори подаване на Серхио Бускетс. Мексиканецът Алан Пулидо върна едно попадение за Спортинг Канзас Сити в 78-ата минута и оформи крайния резултат

Успехът позволи на Интер Маями да събере актив от 28 точки в Източната Конференция на МЛС. „Чаплите“ все още са на предпоследното 14-о място в конференцията, но са само на точка за Ню Йорк Ред Булс и на две зад Ню Йорк Сити, който е с два мача повече. Целта пред Интер Маями е най-малко деветото място, което дава право на участие в баражи за участие в плейофите. Девети в Източната Конференция е Ди Си Юнайтед с 34 точки и два мача повече от Меси и компания. Спортинг Канзас Сити е 11-и в Западната Конференция с 32 точки, на две точки зад деветия Далас.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!