Кристиано Роналдо не се появи днес в Манчестър Юнайтед и беше забелязан на тренировъчната база на португалския национален тим край Лисабон. Журналистът Педро Сепулведа сподели видео с напускащ автомобил, за който твърди, че е на нападателя.

Португалецът беше очакван в Манчестър за своето първо занимание на базата “Карингтън”, след като досега беше в почивка, но се е оправдал, че няма да присъства заради семейни причини.

Роналдо е готов да приеме значително намаление на заплатата си, за да се присъедини към отбор, който ще играе в Шампионската лига догодина, съобщи The Independent.

В момента португалецът получава заплата от над 500 хиляди паунда, като някои източници настояват, че всъщност 37-годишният нападател може да взима и по над 700 хиляди паунда.

Сред предпочитаните от Роналдо опции са Челси, Байерн и по-малко вероятно ПСЖ. Според последните информации „сините“ от Лондон вече преговарят с агента на португалеца Жорже Мендеш. Рома в момента се смята за малко вероятен вариант, след като ще се състезава също в Лига Европа, докато Наполи вече публично заяви, че няма интерес към португалеца, въпреки че се класира за участие в Шампионската лига.