Уорчестър – град в английския регион Уест Мидландс, е популярен предимно с това, че на негово име има кръстен кулинарен сос. Градът, с население над 98 000 жители, вече може да се похвали и с футболна слава.
 
Тя се дължи най-вече на Шон Гедес от местния Уорчестър Сити, който се състезава в шесто ниво на английския футбол. В събота, по време на мач от турнира ФА Трофи, Гедес вкара гол, който може да съперничи на изпълненията на много известни звезди на световния футбол.
 
Гедес се разписа при победата на Уорчестър Сити с 3:0 над Бароу в 3 квалификационен кръг на турнира, а попадението му беше след прехвърлящ удар с финт Рабона - удар по топката зад опорния крак. Единственото, с което Шон Гедес беше известен преди отбелязването на гола е фактът, че е бивш юноша на Манчестър Юнайтед, където е играл с английския национал Дани Уелбек.

Попадението на Шон Гедес стана популярно в деня, в който българският "Левски" отбелязва 9 години от победата си над Олимпик (Марсилия) с гол на Христо Йовов. Попадението на Йовов във вратата на Фабиен Бартес му спечели прякора Бижутера.