Напускането на звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо трябва все по-малко да тревожи феновете на "белите". Нападателят на няколко пъти бе обект на спекулации, а най-сериозни претенденти за подписа му са френският ПСЖ и английският Манчестър Юнайтед, където португалецът игра до 2009 година, когато премина в Реал.
 
Испанският вестник "Гол" разкрива за проблеми на Роналдо, които биха могли сериозно да затруднят, а дори и да стопират сделка в друг клуб.
 
Звездата на "белите" е сред най-добрите в света, но в него има "бомба със закъснител", която може да накара онзи, който плати 100 и повече милиона евро - да съжалява за инвестицията си.
 
Навършващият 31 години на 5 февруари догодина Роналдо има хронични проблеми с коляното, които сериозно притесниха Реал през лятото, а болежките му може отново да се появят заради участието му на Евро 2016 идното лято.
 
Очаква се от ПСЖ и Манчестър Юнайтед да подложат звездата на по-различни медицински прегледи от познатите при трансфер, тъй като Роналдо вече е в графа "рискови покупки".
 
Проблеми с глезените и гърба също тормозиха Роналдо през годините, което също може да понижи значителни представянето му на терена в бъдеще. 

Португалецът има договор с Реал (Мадрид) до лятото на 2018 година (две години и половина), след което евентуално ще приключи кариерата си в САЩ, каквото намерение обяви преди време.