Нападателят на Челси Самуел Ето’о обиди сериозно Жозе Моуриньо. Камерунецът нарече Специалния “глупак”.  През март мениджърът се усъмни в във възрастта му. Португалецът заяви, че футболистът може би не е на 32, а на 35, докато бивше гадже на Ето'о заяви, че той е на 39.

Камерунецът няколко дни по-късно се направи на болен пенсионер с болки в кръста, за да се заяде с Моуриньо, който пък остана доволен от гола му срещу Тотнъм при победата с 4:0.

“Нямам никакво намерение да прекратявам кариерата си. Искам да играя на Световното първенство в Катар през 2018 г., и даже 4 години по-късно в Катар, заяви Самуел, коментирайки пред africanfootball.com слуховете, че скоро щял да се откаже от футбола. – Благодаря на тези, които ме пенсионираха преждевременно и казаха, че Мондиалът в Бразилия щял да бъде последен за мен. В момента съм на 33. Не трябва да вярвате на онзи глупак, който каза, че съм стар. Сигурно сте забелязали, че старците понякога са по-добри от младоците. Физически и психически се чувствам прекрасно. На следващото Световно първенство ще бъда едва 37-годишен. Както Роже Мила игра до 42, така и аз мога да издържа, макар и с болки в кръстта, още два мондиала.”