Избираната неизменно за №1 в женския футбол у нас в последните години Евдокия Попадинова осъществи голям трансфер. Класната голмайсторка, родом от Хаджидимово, вече ще защитава екипа на Наполи. Италианският клуб официално представи Попадинова, която днес подписа договора си. 

24-годишната българка за последно игра в датския Олборг, а преди това беше в Англия и САЩ. Попадинова израстна като състезател у нас в благоевградсия Спортика.

"Привличането на българката Евдокия Попадинова е официално. Нападателката е родена на 26 октомври 1996 година в Хаджидимово. Попадинова два пъти печели титлата в България с НСА София и играе в Англия за Бристъл преди да замине за Щатите, където учи в университета в Охайо и се състезава в NCAA за тима на Флорида Ийгълс. Тя вкарва 22 гола в 33 мача. Попадинова започна настоящия сезон в Олборг, като записа едно попадение в 4 срещи. Добре дошла, Еви!", написаха от Наполи в страницата си във "Фейсбук". 

 

È ufficiale l’ingaggio della bulgara Evdokia Popadinova, attaccante nata a Hadzhidimovo il 26 ottobre 1996. Popadinova...

Публикувахте от Napoli Femminile в Четвъртък, 5 ноември 2020 г.