Френският защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра изпрати красноречиво съобщение до златното момче на Барселона.
 
"Не ме плашете с Меси, аз съм сред най-добрите защитници в света. Освен това всеки ден играя срещу футболисти като Рууни, Бербатов и Роналдо, т.е знам как да се справям с големите имена."

Левият бранител на "червените дяволи" ще има изключително отговорна роля във финала на Шампионската лига в Рим следващата сряда, тъй като именно той ще бъде натоварен с опазването на голямата звезда на "каталунците" Лионел Меси. Евра обаче е със самочувствието, че е сред най-добрите бранители в света и един слаб мач като финала за „Карлинг Къп" през март не може да хвърли сянка върху цялостното му представяне.
 
"Играя за Юнайтед от три години и имам само един лош мач. Всъщност бях щастлив от критиките към мен, защото това ме накара да повярвам, че съм най-добрият ляв бек в света. Казах си: "ОК, ще видим". Нямах добър ден във финала и просто изиграх лош мач, това е всичко. Мисля обаче, че в следващите мачове показах действителната си форма. Ще направя същото и на финала в Рим. Там ще играя срещу Меси, така че няма да ми бъде лесно. Но аз няма да се подготвям по различен начин за него, защото всеки ден по време на тренировка се изправям срещу футболисти като Рууни, Бербатов, Роналдо и Тевес, така че знам как да действам срещу големите играчи. Не знам дали той е по-добър тази година, но отбелязва повече голове и вероятно ще бъде по-важен за Барселона. Уважавам Лионел, но аз трябва да направя така, че да не играе добре отново", заяви Евра пред "Сън"./БЛИЦ