Френският бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра бе категоричен, че за отбора няма да бъде пагубно ако не защити шампионската си титла през този сезон.

В момента, кръг преди края, „червените дяволи” заемат втората позиция във временното класиране, като отстъпват по голова разлика пред лидера Манчестър Сити. За да станат шампиони “червените дяволи” трябва да победят Съндърланд като гост и да се надяват Сити да не победи КПР като домакин. Ако “гражданите” спечелят двубоя си, то Юнайтед трябва да победи с повече от 8 гола за да е шампион.

„Знам, че ако не вземем титлата в Англия, много хора ще кажат, че това е краят на една империя, но aз не мога да се съглася с подобно нещо. Трябва да имаме предвид многото контузии, с които трябваше да се справяме през сезона”, заяви крайният бранител.

„Загубихме някои опитни състезатели миналото лято, а заместването на такива никога не е лесно. В клуба обаче има достатъчно талант и ние ще покажем на хората, че можем да се справим подобаващо”, допълни Евра.