Шампионската лига се завръща след паузата за националните отбори с нова порция осем мача. Два от тях са от 19:45, а останалите започват в 22:00.

6 от срещите ще бъдат излъчени пряко по каналите на Макс Спорт. Няма да бъдат излъчени само два - Малмьо - Зенит и Севиля - Волфсбург.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Вниманието привличат три мача: Как ще се справи Манчестър Юнайтед при визитата си на Виляреал в Испания без уволнения треньор Оле Гунар Солскяер. Второ - дали Челси и Юве ще ни предложат голяма битка в голямото дерби на Европа тази вечер. Не по-малко интригуващ се очертава двубоят между Барселона и Бенфика.

ГРУПА "Е"
19:45 Динамо Киев - Байерн
22:00 Барселона – Бенфика
Класиране:
1. Байерн 12 т.
2. Барселона 6
3. Бенфика 4
4. Динамо К. 1  

Байерн е сигурен осминафиналист. Мачът Барселона – Бенфика е ключов за второто място в група. Успех на домакините с новия треньор Шави ще го прати в елиминационната фаза. Португалците ще съхранят шансовете си преди последния кръг при победа и равен.
 

ГРУПА "F"
19:45 Виляреал - Манчестър Юнайтед
22:00 Йънг Бойс – Аталанта
Класиране:
1. Ман Юнайтед 7 т.
2. Виляреал 7
3. Аталанта 5
4.Йънг Бойс 3

Доста заплетена група. Виляреал и Манчестър Юнайтед се изправят в ключов дуел на "Естадио де ла Серамика". При победа гостите отиват на осминафиналите.. Равенството също би ги устройвало, стига и другата среща между Йънг Бойс и Аталанта да завърши реми. Виляреал обаче също излиза само за победа, с която може да намери място в следващата фаза, но за целта и Аталанта трябва да не спечели срещу швейцарците.

ГРУПА "G"
22:00 Лил – Залцбург
22:00 Севиля – Волфсбург
Класиране:
1. Залцбург 7 т.
2. Лил 5
3. Волфсбург 5
4. Севиля 3
Тук само Залцбург може тази вечер да се класира за осминафиналите.  Това ще се случи при победа във Франция. Другият мач между Севиля и Волфсбург също крие сериозна интрига, особено за гостите, които при загуба ще се сбогуват с Шампионската лига.

ГРУПА "Н"
22:00 Малмьо – Зенит
22:00 Челси – Ювентус
Класиране:
1. Ювентус 12 т.
2. Челси 9
3. Зенит 3
4. Малмьо 0

Ювентус е твърдо на осминафиналите. "Старата госпожа" обаче ще се опита да се задържи на първото място. Челси има шанс още днес да намери място в следващата фаза, ако не загуби, или ако Зенит не победи Малмьо.