Нотингам стигна щастливо до точката в домакинството си срещу Брайтън енд Хоув в мач срещу пряк съперник за промоция във Висшата лига. Гостите от Брайтън на два пъти повеждаха, а червените изравняваха, като три гола паднаха между 82-ата и 90-ата минута за крайното 2:2.

За Форест точни бяха Макгуън и Ландсбъри в 82-ата и 90-ата минута, а за "чайките" се разписаха Улоа в 57-ата и Бъкли в 85-ата.

Домакините, на които на резервната скамейка бе Димитър Евтимов, имаха тотална подкрепа на стадион "Сити Граунд", който се пръскаше по шевовете.

Независимо от равенството, промени в първата шестица са невъзможни заради развоя на мачовете в Чемпиъншип. Преднината на Кардиф пък е такава, че и загубата от Питърборо с 1:2 не свали отбора от първата позиция.

Кардиф води със 75 точки, пред Хъл Сити - 68, Уотфорд - 67, Кристъл Палас - 65, Нотингам Форест - 60, Лестър - 59 и други.

Първите два отбора в класирането влизат директно във Висшата лига, а останалите до шесто място играят плейоф помежду си за излъчването на третия новак в елита.