Халфът на Челси Сеск Фабрагас призна, че представянето на тима в Шампионската лига през миналия сезон е голямото разочарование за него и съотборниците му през миналия сезон. Испанският национал смята, че само със спечелването на най-престижния европейски клубен турнири „сините” ще могат да покажат истинския си потенциал.

"Казвал съм и пак ще го кажа - Шампионската лига е голямото разочарование за нас от миналия сезон. Давам на отбора 7 или 8 по десетобалната система за представянето през миналата кампания. За да сме перфектни трябва да си вършим работата както трябва в най-комерсиалния турнир", сподели Фабрегас пред "Мирър".

"За съжаление на всички в тима отпаднахме твърде рано от турнира през миналата кампания и в предстоящото му издание трябва да играем много по-силно. Смея да твърдя, че имаме много силен отбор и сме доволни от това, което правим в момента. Феновете на Арсенал? Любовта ми, която изпитвам към тях и самия отбор, никога няма да се промени. Аз обаче в момента съм футболист на Челси. Имах чудесни спомени там и никога няма да чуете да кажа нещо лошо за отбора", допълни испанецът.