Нападателят на Милан Стефан Ел Шаарави изнесе пикантни подробности от съблекалнята на клуба. Фараона говори открито за първите си дни от престоя на “Сан Сиро” и отношението към него на тарторите в отбора Златан Ибрахимович и Дженаро Гатузо.

“Ибрахимович е тежък характер. Много е трудно да те оцени, да те признае. Готов е да те смачка, но съм се чувствал и по-зле. Намерих му цаката. Тайната е да му подаваш топката. Не го ли правиш, започва да ти се сърди, да те мрази. Ако не намериш подход към него, започва да ти върти номера”, призна 19-годишният египтянин.

В първите си дни в Милан младокът набързо се е набил в полезрението и на друг от тарторите в тима Дженаро Гатузо. Рино също се е опитал да го смачка, но по-други причини.

„Когато Гатузо забеляза, че си бръсна веждата, започна да ме рита отзад и ми казва – трябва да мислиш единствено за играта, разбираш ли?“, продължи още Шаарави.

Той е имал проблеми и заради екстравагантната прическа, като част от играчите са го притискали да се подстриже.

“Един от съотборниците ми обаче ме защити и каза – след кат Хамшик, Неймар и Сисе играят с такива коси, защо и той да не може. Така приключи тази тема“, завърши пикантния си разказ Фараона.