Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Армин Фе записа рекордно постижение сред активните наставници в германската Бундеслига. 52-годишният специалист бе изгонен и пратен на трибуните за пети път в своята кариера в мач за първенство, след като реагира бурно по време на гостуването срещу Хановер (0:2) през уикенда.

Причина за избухването на Фе бяха две решения на съдията Гюнтер Перл, който първо не даде дузпа за нарушение срещу Швеглер от Франкфурт, а при ответната атака отсъди пряк свободен удар, довел до втори гол на Хановер в мача, дело на унгареца Саболч Хусти. „Трябва да застрелят някой в наказателното поле, за да получим някога дузпа!”, реагира след мача Фе.

Нито един треньор от настоящите в Бундеслигата не е гонен толкова много, колкото Армин Фе. Дори наставникът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп, който е доста темпераментен, е бил гонен само 3 пъти в срещи за първенство и е плащал общо 45 000 евро глоби. Незабравимо е избухването на Клоп в Шампионската лига при визитата на Наполи (1:2) през септември, след което бе наказан от УЕФА за две срещи. Треньорът на Хановер Мирко Сломка също е бил гонен 3 пъти в срещи за първенство.

Абсолютен рекордьор в историята на Бундеслигата е легендата на Енерги (Котбус) Едуард Гайер, който е бил пращан на трибуните 7 пъти в своята кариера.