Маруан Фелайни от Манчестър Юнайтед и Роберт Хут от Лестър бяха наказани за три мача заради инцидентите между тях по време на равенството 1:1 между „червените дяволи“ и „лисиците“ на „Олд Трафорд“ в неделя.

Хут дръпна белгийския халф за косата, а Фелайни отговори с удар с лакът. Скубането на косата на играча на „червените дяволи“ беше определено от Луис ван Гаал като сцена от секс с мазохисти.

Така 28-годишният играч на Манчестър Юнайтед ще пропусне и трите мача на тима до края на сезон, но ще може да играе на финала за ФА Къп срещу Кристъл Палас на 21 май.

29-годишният Хут няма да играе в оставащите два мача на „лисиците“ до края на сезона и ще пропусне двубоя на Лестър от първия кръг на следващия шампионат. Германецът ще има право да вземе участие в мача за Къмюнити Шилд, който се провежда точно преди откриването на сезона.

И двамата играчи приеха наложеното им наказание, но Хут обяви, че лишаване от състезателни права за три мача е прекалено сурово за дърпане на косата. От Футболната асоциация не се съгласиха с твърдението на германския защитник.

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!