Феновете на Нотингам Форест не крият своите симпатии към младия си вратар Димитър Евтимов и използват всяка възможност за снимка с него. 19-годишният българин е част от представителния тим и е в стартовия лист от началото на сезона, макар и като резерва на североирландския национал Лий Камп.

Маурицио Волгарино (на снимката с Митко) например твърди, че е изминал 2000 км с надеждата, че в именно този мач нашето момче ще дебютира. Това признава самият той в профила си във Фейсбук (без намеса в текста - .it was so nice having a photo taken with you Dimitar, I travelled 2000 km to watch you play!).

Следващата седмица Евтимов се прибира в България за сбор на младежкия национален отбор. Селекцията до 21 години ще играе контрола срещу Литекс в Ловеч на 12 октомври от 16 часа, 5 часа преди квалификацията България-Дания в София.

По същото време в България пристига и шефът на академията на Нотингам и член на Борда на директорите на клуба Ник Маршал, информира Проспорт.бг. Той ще гостува на пратньорската академия "Христо Стоичков" в Етрополе, възпитаник на която е и Евтимов. Маршал освен среща с играчите от малкия градец, ще посети и мачовете на младежите и националния отбор.