Защитникът на Фламенго Андре Сантос стана обект на атака от страна на феновете, които го удряха и ритаха след загубата на тима с 0:4 от Интернасионал. Поражението остави тима от Рио де Жанейро на дъното на бразилското първенство.
 
Според медиите левият бек е бил ударен сериозно в лицето при напускането си на стадион „Бейра-Рио“ в Порту Алегри. Футболистът е отнесъл и ритници, докато е тичал към буса, който го е взел пред изхода на съоръжението.
 
Бившият национал и ексфутболист на Арсенал не успява да впечатли след пристигането си в отбора през миналото лято и често е обект на атаки от страна на феновете. Загубата остави Фламенго със 7 точки от 11 мача.
 
Гостите от Рио де Жанейро останаха с човек по-малко през първото полувреме заради червения картон на Чикао. Интернасионал е с 19 точки, на шест зад лидера Крузейро.
 
Крузейро е единственият отбор от горната половина на таблицата, който спечели и двата си мача след Мондиал 2014, като вчера се наложи с 2:1 над Палмейрас. Вторият Коринтианс, актив от 20 точки, направи нулево равенство като гост на Витория. Новакът Чапекоензе записа изненадваща победа с 1:0 при гостуването си на Сао Пауло.