Български привърженици на Фиорентина не пропуснаха да се пошегуват с нападателя на Черна гора Симон Вукчевич, чийто Спортинг отпадна от "виолетовите" на прага на груповата фаза на Шампионската лига.

Родните тифози бяха в хотел "Шератон" преди мача България - Черна гора, за да се снимат с полузащитника на "Ла Виола" Стеван Йоветич, който пък класира италианците в турнира с гола си на реванша във Флоренция, завършил 1:1, информира RING.BG.

Въпреки че Вукчевич се разписа срещу Фиорентина в първия мач, след гола си той си изкара глупав втори жълт картон, след като съблече фланелката си, и пропусна остатъка от сблъсъка в Португалия (2:2). Черногорецът не игра и в реванша, който класира "виолетовите" напред с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен.

"Догодина и вие може да играете в Шампионската лига, но внимавай какви ги вършиш с картоните", избъзикаха се българските тифози под бурния смях на сънародника на Вукчевич - Йоветич.
Останалите членове на делегацията на Черна гора също не пропуснаха да се посмеят с глупавата постъпка на нападателя, който призна, че си е взел поука от случая.

Световната квалификация България - Черна гора е тази вечер от 20,30 часа на Националния стадион "Васил Левски". /БЛИЦ