Играчите на Лацио бяха принудени да потърсят сигурно място и да се скрият, след като 200 бесни фенове на тима организираха бурен протест пред клубната база Формело.

Според “Скай Спорт Италия”, ултрасите са хвърляли бомбички по оградата на базата, но няма сериозни повреди по сградите, в които са се прибрали футболистите.

Играчите на Давиде Балардини бяха започнали да тренират, когато протестът на феновете стана наистина бурен. Някои от тифозите са опитали да нахлуят на терена, но били спрени от полицията.

Допълните полицейски части са били извикани на мястото, за да бъде наложен контрол и да предотвратят ескалиране на насилието от страна на феновете.

Според информациите, ултрасите са скандирали срещу президента на тима Клаудио Лотито и треньора Давиде Балардини. “Орлите”, които са съперник на Левски в Лига Европа и победиха на “Георги Аспарухов” с 4:0, нямат победа в Серия “А” от втория кръг на сезона. Засега не е ясно дали отборът ще продължи тренировката си преди утрешния мач с Каляри./БЛИЦ