ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Фенове на Левски ще подкрепят най-успешния треньор в историята на клуба за XXI век Станимир Стоилов в утрешното дерби на град Измир. Воденият от Мъри Гьозтепе приема Алтай в среща от 21 кръг на турската втора дивизия от 18 часа българско време. 

Група левскари са предупредили управата на Гьозтепе, че ще присъстват на градското дерби. Те дори са изработили специално знаме в чест на Мъри Стоилов, което ще бъде показано на стадион „Гюрсел Аксел“.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Както е известно, вчера Гьозтепе официално обяви, че пълният капацитет на 30-хилядното съоръжение за мача с Алтай е разпродаден.

Както е известно, Станимир Стоилов пое „жълто-червените“ от Измир през ноември и оттогава отборът се преобрази и се изкачи до местата, даващи право на директна промоция в турския елит. В осем мача под ръководството на 56-годишния български специалист Гьозтепе записа шест победи, едно равенство и една загуба. В момента тимът на Мъри е втори с 39 точки, на девет зад лидера Еюпспор.

Припомняме, че Стоилов напусна треньорския пост на Левски през месец април 2023 г. След като се разбра за решението му, мнозина фенове проведоха срещи с него, опитвайки се да го убедят да остане на "Герена". 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!