Грозни сцени се разиграха след края на мача между Панатинайскос и Олимпиакос (Волос). Гостуващият тим стигна изненадващо до победата с 1:0 като гост на стадион "Спирос Луис", което изнерви до краен предел публиката на домакините.

Разярени от поражението, което бе нанесено от навака в елита, привържениците на ПАО нахлуха на терена и се опитаха да линчуват любимците си. Осъзнавайки накъде отиват нещата, футболистите побягнаха и бързо се скриха в съблекалнята под бурните освирквания от трибуните. Докато се прибираха, Джибрил Сисе и компания бяха замеряни с всевъзможни предмети, а най-агресивно настроените ултраси нахлуха на теренас и изляха гнева си върху металните заграждения, рекламните пана и резервните скамейки.

Шампионът на Гърция нямаше загуба у дома до снощния мач. Победното попадение за гостите от Волос вкара аржентинецът Винсенте Монхе в 78-ата минута.

Панатинайкос остава на 2-ото място с 31 точки. Лидерът Олимпиакос е с 33, но днес гостува на Лариса и при успех ще поведе с 5 точки на ПАО. /БЛИЦ